9 november 2020 – Netwerkmeeting in Palace en AB

Op 9 november ontmoeten we elkaar face to face en organiseert het Belgian World Music Network weer zijn jaarlijkse meeting! Uit zorg voor de meest kwetsbaren van het corona virus en iedereen in de zorgsector, hebben we beslist om de meeting van 19 mei om te zetten in een online meeting.

Iedereen is welkom op deze bijeenkomst voor folk- en wereldmuziekprofessionals in België: muzikanten, agenten, label, organisatoren, festivals, bookingsagenten, managers … Het is het ideale moment voor uitwisseling en ontmoeting rond folk en wereldmuziek.

Welkom en tot binnenkort !

Programme 9/11 :

Overdag zullen er workshops, gesprekken en een plenaire vergadering doorgaan in PALACE
‘s Avonds zijn er showcases en concerten in AB

Meer info over inschrijven en het programma volgen later.

Volg hier facebook evenement